Безкоштовна доставка на товари з нових колекцій (інформація у консультантів)

Гірські лижі

Гірські лижі - це така категорія лиж, які призначені для швидкого спуска із крутих схилів, виконання різних трюків, слалому і т.д. Вибір конкретної моделі в основному залежить від фізичних даних спортсмена й стилю його катання. Крім того, велике значення має торговельна марка виробник лиж, особливо для професійних лижників.

Гірські лижі

На сьогоднішній день лідерами в цій сфері можна назвати кілька брендів.   

Гірські лижі Atomic  

Австрійська компанія з більш ніж піввіковим досвідом роботи, найбільш титулована у світі. Її спортивне спорядження й безпосереднє самі гірські лижі вибирають зірки світового спорту. Насамперед, це збірня Австрії, а також багато інші. Так, в 2020 році американські спортсмени стали одними з лідерів змагань світового кубка й не в останню чергу завдяки вибору лиж австрійського бренда.   

Інженери компанії ретельно вивчають досвід виступу багатьох спортсменів, використовують перевірені технології й не бояться впроваджувати нові розробки у своє виробництво. Це робить лижі гірські Атомік з кожним роком усе краще й краще. Але незмінним залишається одне - вони виготовляються винятково вручну з натурального дерева. Титанові вставки й інноваційні сердечники дозволили добитися максимального балансу швидкості й керованості таких лиж.   

Сьогодні лижі Atomic Redster уважаються найшвидшими у світі на підготовлених трасах. Крім того, вони відрізняються маневреністю на поворотах і стійкістю на прямих за рахунок технології Servotec, стильним дизайном і більшим модельним рядом, а також високою міцністю й довговічністю. У лінійці представлені лижі різної категорії. Їхній прийнято маркірувати залежно від типу катання й досвіду спортсмена:   

  • G — для довгих дуг;  
  • S — слаломні, короткі дуги;  
  • X — середні дуги.  

Перші дві виробник виділяє, як спортивні, а останню групу лиж можна віднести до експертних. Крім буквеного маркування ще додаються до них цифри, які дозволяють визначити рівень твердості лижні й підготовки спортсмена (5, 7 і 9).   

Приміром, модель Atomic Redster G9 - це ідеальний розв'язок для гігантського слалому й більших швидких поворотів на трасі.  

Гірські лижі Atomic Redster Х9 підходять досвідченим спортсменам, які прагнуть швидко кататися по підготовлених схилах. Вони вважаються більш грайливими на трасі й упораються з будь-якими умовами (звичайний або гігантський слалом). 

Atomic Redster SG - пройшли серйозне випробування на кубку миру в самих складні й непередбачаються умовах.  Вони відрізняються потужною віддачею на поворотах і гладким-ультра-гладким ковзанням.  

Гірські лижі Salomon 

Це незмінні помічники багатьох досвідчених спортсменів гірськолижників. Лижі цієї торговельної марки прийнято ділити на три категорії:   

  • для підготовлених трас – Salomon X-MAX, Salomon W-MAX, Salomon X-RACE;  
  • непідготовлених трас або так називається фрірайда - Salomon N QST, Salomon N MTN;  
  • Універсальні моделі - гірських лиж, які можна використовувати на будь-яких майданчиках (Salomon XDR, Salomon CIRA).   

Salomon Force - дебютанти сезону 19/20. Уважаються ідеальним варіантом  для досвідчених лижників, яким потрібні першокласна стабільність і швидкість. Вони виконані з тополі з боковинами з АBS пластику й титановими вставками. Це забезпечує достатню твердість і гарне зчеплення лиж із трасою. Ширина талії від 76 до 84 мм дозволяє змело долати сніжні схили в будь-яких погодних умовах і легко входити в будь-які повороти. 

Salomon Stance - новинка сезону 20/21. По-справжньому універсальна модель, яка підійде для аматорів тривалого катання, як на підготовлених трасах, так і поза трасами. Сердечник виконаний з тополі з титановими вставками для більшої твердості й ідеального ковзання. Завдяки незвичайній формі - широкому рокерові й талії 90-102 мм цим лижам не страшні ніякі перешкоди на дорозі. А злегка піднята п'ята захистить від закушування й падіння при найменших технічних помилках.  

Де купити оригінальні гірські лижі Atomic і Salomon в Україні за вигідною ціною? 

Інтернет-Магазин “Світ спорту” пропонує великий асортименти спортивних товарів для досвідчених спортсменів і новачків, у тому числі й гірські лижі таких відомих світових брендів, як Atomic і Salomon. Ми є їхнім офіційним дистриб'ютором в Україні й гарантуємо високу якість і оригінальність представленої в каталозі продукції.