Безкоштовна доставка на товари з нових колекцій (інформація у консультантів)

Бігові кросівки GEL-CUMULUS™

Легені й м'які

Ці кросівки GEL-CUMULUS™ можна змело назвати найкращим взуттям для бігу. Чому? От п'ять особливостей їх конструкції:

  1. Ця версія бігових кросівок легше й м'якше.
  2. Тут перехід від постановки стопи до відриву відбувається простіше, чим у попередньої моделі.
  3. У цих кросівок верх виконаний з м'якої сітки, яка щільно прилягає до ноги.
  4. Жолобки в передній частині стопи поглиблені.
  5. Для проміжної підошви використаний м'який пінистий матеріал.

Така конструкція забезпечує винятково плавний перехід від поштовху п'ятою до відриву. Результат - GEL-CUMULUS™ 22 за рівнем комфорту під час перегони перебуває поза конкуренцією!

Бігові кросівки GEL-CUMULUS™

Оціните нові можливості й відчуття

GEL-CUMULUS™ 22 пом'якшали:

  • дизайн п'яти сегментований, він зм'якшує удар ще краще, чим ранні моделі, приземлення стає рівним і м'яким;
  • проміжна підошва виконана з м'якого матеріалу FLYTEFOAM™, який має знижену щільність, тому виробникові вдалося помітно знизити вага цих кросівок;
  • еластична, але міцна сітка облягає верх як друга шкіра й забезпечує дуже точну посадку;
  • вкладна устілка теж дуже м'яка, тому надягати такі кросівки - одне задоволення.

GEL-CUMULUS™ 22 – ніжні й легені як пухнув!

  • Чоловіча модель дев'ятого американського розміру важить усього 285 г ( тобто 10,1 унції).
  • Жіноча модель сьомого американського розміру ще легше - усього 195 г ( тобто 6,9 унції).

Спортивне взуття, виготовлена під торговельної маркою GEL-CUMULUS, ще ніколи не була такий легкої!

Винятково гнучка підошва для GEL-CUMULUS™ 22

Комбінація поглиблених жолобків на підошві в передній частині стопи й дуже м'якого пінистого матеріалу забезпечують приголомшливу гнучкість. Рух стопи від середньої фази до відриву носка стає фантастично легеням і плавним.

GEL-CUMULUS™ 22 - це унікальні бігові кросівки для комфортних щоденних тренувань

Опис продукту

Бігунам, для яких характерна нейтральна постановка стопи, потрібні гнучкі кросівки з надійною посадкою. GEL-CUMULUS™ 22 повністю відповідає таким високим вимогам і виправдовує всі очікування. Оновлена версія має цільний верх із міцної сітки з ефектним 3D-принтом і дизайном, який виключає неприємне тертя. Навколо ноги утворюється надійний підтримуючий каркас, забезпечує винятковий комфорт протягом усього тренування.

FLYTEFOAM™ - це проміжна підошва, яка помітно м'якше, чим у моделях минулих випусків, біг у такому взутті стає дивно легенею. Щоб запобігти ударним навантаженням, конструкція зони під п'ятою була поліпшена. Оновлена задня частина в комбінації із глибокими, але дуже гнучкими жолобками, улаштованими в передній частині стопи, доповненими проміжною підошвою з м'якого пінистого матеріалу, дає відчуття виняткового комфорту під час перегони. Зовнішня частина підошви AHAR™ виконана в зонах максимального навантаження з особливої зносостійкої гуми. Це робить оновлені GEL-CUMULUS™ 22 ефективними, легенями й довговічними.

Слово дизайнерові Хірокі Міяке

Дизайнера надихала легкість і ніжність хмар, що відбите в назві моделі. От чому, розповів Хірокі Міяке, у цих кросівках немає ні однієї грубої або твердої лінії. Дизайн дуже гладкий і м'який, навіть ребристої поверхні обробки на бічній поверхні доданий приємний вигин. Тут немає ніяких гострих кутів. Дизайн верхньої частини виглядає легеням і привабливим за рахунок ніжної сітки, візуально нагадує про невагомі відчуття, які це взуття забезпечує під час перегони.

Важливе відновлення - поліпшена гнучкість проміжної підошви. Вона відбиває ідею, виражену японським терміном «Дзінба Іттай», який ставиться до комбінації коня й наїзника, символізує єднання спортсмена і його екіпірування. У моделі бігових кросівок GEL-CUMULUS™ 22 втілена ідея рухливості, непомітності взуття під час перегони. Нога й кросівки ідеально збалансовані як єдиний механізм. Ці легені й повітряні кросівки для бігу готові підкорити вершини спортивних трендів у цьому сезоні.

Основні характеристики й значимі переваги

Особливості дизайну забезпечують плавний перехід на всіх етапах руху стопи й повний контакт із робочою поверхнею.

  • GEL™ - унікальна технологія амортизації, під п'ятою перебуває винятково м'який матеріал, який ефективно гасить силу удару в момент зіткнення ноги із землею.
  • ASICS - винятково легкий амортизаційний матеріал с оглушливою стійкістю до зношування використаний для виготовлення проміжної підошви.
  • Верхня частина виконана без швів, 3D-принт і не натираючий дизайн забезпечують ідеально комфортну посадку.

Сучасні технології для ефективних тренувань

Функціональна сітка, використана для верхньої частини, має змінну щільність, яка дає додатковий простір в одних зонах і підсилює підтримку там, де це необхідно. У результаті вага моделі стала менше, а вентилювання покращилося.

Технологія I.G.S™ (т.е. IMPACT GUIDANCE SYSTEM — система розподілу удару) у проміжній підошві точно відповідає природнім рухам стопи від початку фази приземлення до завершення фази відриву,  біг стає природнім і плавним.

Для передньої частини стопи використаний винятково м'який матеріал, виготовлений за технологією TWIST GEL™. У комбінації з матеріалом GUIDANCE LINE™, який застосований при створенні середньої частини підошви, з'являється ефект природнього положення стопи під час перегони.

Зносостійкий матеріал, виготовлений за технологією FLYTEFOAM™, легше, чим склади, які використовують для середньої частини підошви традиційно. Цей матеріал -  найлегший з усіх, що застосовує ASICS для створення проміжної підошви.

Задня частина моделі постачена видимою вставкою GEL™, яка зм'якшує природні удари від контакту стопи з поверхнею доріжки.

Безпосередньо під вкладною устілкою перебуває зносостійкий пінистий матеріал ORTHOLITE™, що володіє ефектом пам'яті. Його товщина всього 2 мм, але цього досить, щоб забезпечити додатковий комфорт, який відчувається вже під час приміряння.

Жолобки, розташовані на передній частині зовнішньої поверхні підошви, стали більш глибокими. Вони роблять гладким перехід від постановки стопи до відриву. Ці особливості дизайну забезпечують оптимальний контакт зовнішньої частини підошви й поверхні бігової доріжки, перехід між окремими фазами перегони стає винятково плавним.

Амортизацію й стійкість до зношування забезпечує зовнішньої частини підошви гума AHAR™. На п'яті є вставка SUPER AHAR™. Більш зносостійкі вставки в зонах максимального тертя помітно збільшують тривалість служби кросівок.

Кому підійдуть GEL-CUMULUS™ 22

Ця модель просто створена для бігунів з нейтральною постановкою стопи, які потребують легкої, комфортному спортивному взуття. Ця модель забезпечить їм прості й плавні рухи в процесі перегони й подарує їхнім ногам ідеальні відчуття протягом усього тренування.

Ці кросівки однаково добре підійдуть для різних видів забігів, для групових пробіжок із друзями, для ефективного бігу по трасах. З GEL-CUMULUS™ 22 біг стає стилем життя. Модель таких тренувальних кросівок пасує бігунам, які віддають перевагу надійному взуттю з нейтральною постановкою, щоб тренуватися щодня й одержати максимально можливу амортизацію.

Приємні доповнення до нової моделі

Вони пом'якшали:

  • дизайн п'яти сегментований, що сприяє зм'якшенню ударного навантаження, забезпечує м'яке й рівне приземлення;
  • проміжна підошва з м'якого пінистого матеріалу FLYTEFOAM™, щільність якого знижена, дарує ногам відчуття легкості;
  • верхня частина з м'якої сітки надійно облягає ногу подібно другій шкірі;
  • ніжна вкладна устілка дарує комфортні відчуття при примірянні.

Вони полегшали: вага моделі для чоловіків американського розміру 9 знижений до 285 грам/10,1 унції, а для жіночої моделі американського розміру 7 - до 195 грам/6,9 унції. Легше просто не буває!

Їх гнучкість зросла : поглиблені жолобки, зроблені в передній частині стопи, доповнені впливом особливо м'якого пінистого матеріалу, що робить перехід від середньої фази до моменту відриву носка просто фантастичним.

Технічні характеристики

Чоловіча модель:

  • перепад - 10 мм;
  • товщина підошви - 23/13;
  • вага - 285 г.

Жіноча модель:

  • перепад - 10 мм;
  • товщина підошви - 22/12;
  • вага - 220 г.