Безкоштовна доставка на товари з нових колекцій (інформація у консультантів)

Огляд бігових новинок Asics 2020

Огляд бігових новинок Asics 2020
Кросівки – найважливіший атрибут бігового екіпірування. У колекції весна-літо 2020 компанія Asics представила багато бігових новинок і також обновила звичні нам моделі, які для багатьох бігунів стали класикою.
Тут ми розглянемо такі моделі кросівок:

Asics GLIDERIDE

Кросівки GLIDERIDE™ разом з METARIDE™ і EVORIDE™ утворюють сімейство бігових кросівок, яке дозволяє бігунам долати більші відстані з меншими зусиллями за рахунок оптимізації фаз руху стопи від відштовхування до приземлення. 
Підошва цих кросівок виконана за технологією GUIDESOLE™, яка поєднує в собі, що перекочується підошву й інноваційні спінені матеріали ( FLYTEFOAM™ і FLYTEFOAM™ PROPEL) її середньої частини, які дають відчуття м'якості в момент постановки стопи й забезпечує підвищену ефективність кожного кроку, що дозволяє побільшати комфорт і тривалість забігів. Для гарної амортизації в задній частині підошви використовується Asics Gel™.
Верх кросівка виконаний з еластичної Mesh сітки змінної щільності, яка адаптується під форму стопи й гарантує оптимальну посадку на нозі й відмінну вентиляцію.
GLIDERIDE – інноваційні легені кросівки з гарною амортизацією, підійдуть для бігунів з гарним рівнем підготовки, які працюють над поліпшенням своїх бігових досягнень.
  • вага: 280 г (чоловічі), 230 г (жіночі)
  • перепад між п'ятою й носком: 5 мм (31/26 мм)

 

Asics EVORIDE

Модель EVORIDE™ є найбільш доступним представником сімейства взуття з технологією GUIDESOLE™.  
Як і інші кросівки, вхідні в колекцію, ця модель відрізняється сильним підійде шкарпеткової частини, завдяки чому під час перегони виникає відчуття легкості руху й перекату підошви. 
Продумана конструкція проміжної підошви призначена для зниження навантаження на ступні й підвищення ефективності перегони. 
Кросівки мають дихаючий сітчастий верх, який сприяє відмінній вентиляції. 
Підошва з міцної, зносостійкої, але легкої гуми ASICS High Abrasion Rubber, забезпечує максимальний контакт із поверхнею, що надає впевненості при швидкому бігу.
Усі технології в цих кросівках допомагають бігунам довше зберігати свої сили, для максимально комфортного й швидкого подолання дистанції.
  • вага: 258 г (чоловічі), 210 г (жіночі)
  • перепад між п'ятою й носком: 5 мм (22/17 мм)


Asics GEL-NOOSA TRI 12

Повернення легендарних кросівок для тріатлону й швидкого бігу GEL-NOOSA TRI. Назва цієї моделі запозичене в самого популярного змагання із тріатлону в Австралії – Noosa Triathlon.
Компанія Asics повернулася до формули успіху, яка прославила цю модель  – легкість, вентильованість і сміливі колірні комбінації, які завжди залучають погляди оточуючих спортсменів. 
Кросівки помітно перетворили з моменту попереднього релізу: підошва виготовляється з удосконаленої піни, за технологією FLYTEFOAM™, передня частина стала небагато ширше й дає більше волі в районі зводу стопи, усередині м'які замшеві накладки, і відсутність технології підтримки стопи Dynamic Duomax™ зменшило вагу кросівка, а підошва стала більш м'якої.
Gel-Noosa Tri 12 підійдуть спортсменам без зайвої ваги для швидкого бігу й змагань.
Основні характеристики:
  • новий чуйний, легкий піноматеріал середньої частини підошви FLYTEFOAM™, забезпечує амортизацію й відчуття легкості в ногах під час перегони;
  • амортизуючі гелеві вставки в задній частині, зм'якшує удар при контакті із землею;
  • протектор з матеріалу super ahar™ – гума підвищеної зносостійкості в місцях максимального навантаження, що продовжує термін служби взуття;
  • на заднику і язичку є петлі, завдяки яким кросівки легко знімаються й одягаються;
  • у комплекті додаються фірмові еластичні шнурки, завдяки яким спортсмени можуть відмовитися від зав'язування класичних шнурків;
  • еластична й максимально дихаюча сітка із замшевими накладками, ідеально облягає стопу й має посилену конструкцію;
  • устілка з модифікованим формованим складом Eva дарує стопам зовсім нові відчуття комфорту.
  • вага: 249 г (чоловічі), 204 г (жіночі);
  • перепад між п'ятою й носком: 8 мм.


Asics GEL-NIMBUS 22

Gel Nimbus 22 – представник топової лінійки біговому взуття Asics, уже багато років обновляється й завжди це незмінно комфортний і дуже популярний кросівок для тривалих пробіжок. 
Кросівки Nimbus завжди асоціювалися зі словом амортизація, і 22-я версія залишилася вірна традиціям. Нова вдосконалена піна FLYTEFOAM™ Propel і вже класичний GEL™ забезпечують кращу амортизацію й чуйність підошви при різних темпах перегони ( від спокійних, легенів пробіжок до максимальних прискорень). Призначені для спортсменів з нейтральною пронацією й також завдяки амортизаційним властивостям підійдуть людям з вагою вище за середнє.
Нижня частина підошви покрита легкою зносостійкою гумою AHAR™, розробленою інженерами Asics, вона продовжує термін служби взуття. Новий протектор упевнено тримає поверхня як на асфальті, так і на стежках у парку.
Завдяки використанню гендерно-орієнтованої технології GUIDANCE TRUSSTIC™ (у чоловічій і жіночій версії різна форма елементів) термопластичний елемент під зводом стопи забезпечує стабільність, знижує вага взуття й продовжує термін служби. Ця частина забезпечує додаткову підтримку внутрішньої частини зводу.
Матеріал верху – жаккардова сітка, із продуманим візерунком, забезпечує вашим ногам поліпшену вентиляцію й зручну що адаптується посадку.
  • вага: 309 г (чоловічі), 255 г (жіночі)
  • перепад між п'ятою й носком: 10 мм (чоловічі), 13 мм (жіночі)


Asics GT-1000 9

Оновлена 9-я версія моделі Gt-1000 залишається вірна традиціям серії GT – легкості, гнучкості й стабільності. Рекомендовані бігунам, бідним у підтримці стопи, і без усяких обмежень у стилі перегони.
Новий дизайн відрізняється більш чіткими лініями верху кросівка, що надає моделі більш естетичний вид. Вага кросівка знижений на 20 грам у порівнянні з попередньої версією, що дозволити зробити ваш біг більш економічним і показати кращі результати на забігах.
Амортизуючий елемент GEL™ розміщений ближче до поверхні, забезпечуючи підвищену м'якість при постановці стопи. Нова технологія виготовлення середньої частини підошви FLYTEFOAM™ Propel забезпечує плавність перегони, гарну амортизацію й відскік.
Основні характеристики:
  • еластична сітка Mesh Upper змінної щільності підбудовується під форму стопи й гарантує оптимальну посадку на нозі;
  • система підтримки DUOMAX™ – твердий піноматеріал розташований зсередини кросівка для запобігання надмірного повертання стопи усередину (пронації);
  • Flytefoam™ – більш м'який і зносостійкий, у порівнянні із традиційними, матеріал середньої частини підошви. Є найлегшим матеріалом ASICS для середньої частини підошви;
  • амортизуючі вставки в задній частині взуття, виготовлені за технологією GEL™;
  • стійкий до стирання матеріал підошви Ahar+ з високим змістом вуглецю, підвищує зносостійкість і поліпшує амортизаційні властивості;
  • технологія TRUSSTIC SYSTEM™ – литому елемент конструкції, розташований під зводом кросівка, забезпечує стабільність стопи під час тренувань;
  • вага: 278 г (чоловічі), 227 г (жіночі);
  • перепад між п'ятою й носком: 10 мм.


Asics FUJITRABUCO LYTE 

Компанія ASICS з кожним роком розширює лінійку трейловий взуття, і цього року представили Fujitrabuco Lyte, для аматорів бездоріжжя, яким потрібна легке взуття з відмінним зчепленням. 
У цієї моделі є гнучкість і зчеплення, такі необхідні для прискорення на складній поверхні.
Ця модель легше, чим старший брат FujiTrabuco 8, завдяки новій полегшеній підошві з технологією FLYTE FOAM™, яка забезпечує чуйність і комфорт під час руху. Місце синтетичної шкіри в конструкції верху тепер зайняла міцна армована сітка з гарними вентиляційними властивостями й відмінним захистом носка.
М'який і зручний верх відмінно сідає по нозі й постачений посилюючими елементами для додаткового захисту. Язичок на пятке дозволяє легко натягати й знімати взуття. Також присутні світловідбивні елементи.  
Протектор підошви ASICS Grip з різнонаправленими шипами гарантує чудове зчеплення взуття на мокрих поверхнях і повний контакт із ґрунтом. Чудова гнучкість передньої частини також полегшує адаптацію до нерівної місцевості.
Знімна перфорована устілка з Eva-піни надає комфорт і додає кросівку свою частку амортизації.
  • вага: 250 г;
  • перепад між п'ятою й носком: 4 мм (18 / 14 мм)
Fujitrabuco Lyte – легка швидкісна модель, підходяща бігунам не нужденних у додатковій підтримці стопи.