Безкоштовна доставка на товари з нових колекцій (інформація у консультантів)

Колекція Wilson Roland Garros

Колекція Wilson Roland Garros

В 2020 році компанія Wilson стала офіційним партнером відкритого чемпіонату Франції з тенісу - Roland Garros. Він проходити щорічно на території в Парижі, протягом двох тижнів на відкритих грунтових кортах, починаючи з 1891 і є одним з 4 турнірів Великого шолому. Зазвичай турнір проводитися в травні алі цього долі турнір було перенесене на осінь.

На честь нової співпраці було випущено спеціальну лінійку товарів Wilson Roland Garros. Уся екіпіровка зроблена в нових кольорах: фіолетовий та помаранчевий - колір французьких кортів.

М’яч Wilson ROLAND GARROS

Розробок новий офіційний м’яч турніру, пристосувань до гри на французьких грунтових кортах. М’яч тверджено ITF і їм будуть грати всі матчі турніру. 

М'яч Wilson Roland Garros продовжує традицію високої продуктивності на найбільших спортивних аренах. Головною перевагою є новий сердечник, який складається на 100% з каучуку та призначень для більш тривалих розіграшів і покриття, що запобігає збору волога та бруду.

Ракетка Team Roland Garros

Дизайн, натхненний стилем та вишуканістю Roland Garros.

Ракетка Team Roland Garros надзвичайно легка та легка в управлінні, має конструкцію, яка підкреслює комфорт та маневреність. Легкий каркас полегшує обробку розіграшів біля сітки та викручує вдари від базової лінії, не напружуючи руку чи плечі. Конструкція зі збільшеною довжиною в ручці для додаткового покриття корту. 

Струмень Luxilon ALU POWER ROLAND GARROS

Створені, щоб відсвяткувати найбільше зрелище сезону на грунтових кортах Франції, ALU Power Roland Garros забезпечує чудову потужність і контроль над м’ячем з підвищеною міцністю. Трохи більший діаметр допомагає протистояти виснажливим розіграшам. Ця струна ALU Power, покрита кирпичний кольором RolandGarros, забезпечує стабільні показники для найвищих результатів чемпіонату.

Рюкзак Wilson ROLAND GARROS TOUR

Рюкзак Roland Garros Tour підходить для поїздок на тренування та турніри, його доповнює елегантний стиль з низькою помітних особливостей. 

У рюкзаку є відсік для 2 ракеток та основний відділ, який включає в собі кирман для ноутбука, дві бічні кишені для пляшок з водою та переднє відділення з органайзером для менших предметів. Покритий м'яким матовим ПУ матеріалом з фактурними акцентами та логотипом Roland Garros.

Розмір: 48*30*22 см.

Чохол Wilson ROLAND GARROS TEAM 6PK

Roland Garros Team 6 Pack поєднує в собі корисні функції зі стилем. Він складається з тонкотканої поліестерової тканини. Оснащень двома основними відсіками, які вміщують 6 ракеток та чотирма зовнішніми карманами для додаткового тенісного стафу. З обох боків розміщений офіційний логотип Roland Garros для шанувальників легендарного турніру. 

Мі розповіли не про весь асортимент цієї колекції, у наявності є інші ракетки, у тому числі й дитячі; чохлі та рюкзаки різних розмірів та кольорів.

Усі товари колекції Wilson Roland Garros можна переглянути за цим посиланням.